Info o kapele a členové

The OUBR – tedy Oldies Unplugged Band Revival je dobrovolné sdružení amatérských hudebníků, pro které je hudba – muzika velkým koníčkem.

The OUBR, jak rozkódovaný název napovídá, hraje revivaly songů, které se jeho členům líbí a to rozhodně nejen v Unplugged provedení. Skladby, které hrajeme jsou nejčastěji ve stylu Rocku, Rock and Rollu, BigBeatu anebo Blues, ale nejenom.

OUBR lze také číst jako Obvykle Úplně Bezvadný Relax – což bychom rádi, aby ti, co si nás poslechnou, zažívali na našich  vystoupeních.

Líbí se nám hudba z doby „zlatých šedesátých“ a na ní navazující anebo podobná muzika (a to jak zahraniční tak tuzemská), která je hlavním tématem našeho snažení. Toto jádro doplňujeme o další skladby, které nás zaujaly. Líbí se nám pohoda éry hippies. Hrajeme ale songy časově zařaditelné až do současnosti.

Kapela hraje v obsazení:
George – doprovodné kytary, zpěv
Jeff – sólové kytary, vokály
Venca – baskytara (od 2022), zpěv; (dříve harmonika, kytara, zpěv)
Úďa – bicí, flétna

Béňa (# 2022) – baskytara; Dne, 13.února 2022, odešel spoluhráč, zakládající člen kapely, výborný muzikant, ale hlavně nenahraditelný přítel a kamarád Martin „Béňa“ Beneš. Chybíš nám kamaráde!